Nu ai timp, energie, cunostintele necesare pentru ati reliza acasa un tratament facial eficient? Urmeaza unul dintre Tratamentele Casei lansate de centrul de înfrumusețare Green Day Spa, o linie proprie de tratamente faciale realizate din ingrediente naturale și organice.

Cristina Isidor, estetician Green Day Spa, propune 5 tratamente de bază în funcție de tipurile principale de ten, urmând ca acestea să fie personalizate în funcție de nevoile specifice ale fiecărui client:

Hidratează-mă! – pentru tenul uscat

Echilibrează-mă! – pentru tenul mixt

Matifiază-mă! – pentru tenul gras

Întinereşte-mă! – pentru tenul matur

Curaţă-mă! – pentru tenul acneic

poze-2014-07-01-green-day-spa6.jpg

Conceptul din spatele Tratamentelor Casei este, așadar, unul simplu: prepararea unor măști, creme și peeling-uri ca acasă, având garanția că aceste rețete sunt complet naturale, pregătite de specialiști cu experiență, respectând niște principii stricte de preparare.

“Stând de vorbă cu clientele noastre, am observat dorința lor de a se îndrepta din ce în ce în mai mult către alternative naturale de îngrijire a pielii, însă din motive ce țin în principal de lipsa timpului, de nivelul de pricepere al fiecăreia sau costurile la care poate ajunge un astfel de tratament, tind să cumpere aceleași creme din comerț care uneori, pot face mai mult rău decât bine din cauza chimicalelor conținute. Astfel, am luat atitudine și am venit în sprijinul lor”, spune Lucia Radu, owner- ul centrului de frumusețe.