Maison Paris, cel mai nou salon specializat în servicii de manichiură şi pedichiură din zona Dorobanţi şi-a deschis porţile pentru public!

Indiferent că preferi stilul boem sau alegi să impresionezi prin accente extravagante, indiferent că eşti adepta eleganţei discrete sau alegi sa dai o notă avangardistă stilului tău, la Maison Paris vei descoperi o atmosferă cu care să te identifici şi posibilităţi unice de personalizare a unghiilor.

maison-paris-7.jpg

La Salon Maison Paris poţi opta pentru personalizări sofisticate şi durabile ale unghiilor: aplicare de flori naturale, pene, tatuaje metalice, perle, cristale Swarovski, caviar, bandă metalică, inserţii de dantelă sau catifea, pulbere de sidef sau aplicaţii de forme fantezie (steluţe, fundiţe). Toate acestea pot fi combinate ingenios în funcţie de starea de spirit sau personalitatea ta, alături de culori fondante sau nuanţe îndrăzneţe.

maison-paris-9.jpg

De asemenea, la Salon Maison Paris poţi opta pentru manichiură sau pedichiură clasică, sau dacă doreşti să te bucuri mai mult timp de modelul ales, poţi opta pentru oja semipermanentă sau gel. Produsele folosite sunt de cea mai bună calitate, de la branduri renumite, precum: Melkior, Cuccio, Ciaté, O.P.I.

De altfel, modul în care este decorat salonul, neobişnuit şi plin de personalitate, cu accente boeme şi note glam, te va face să visezi cu ochii deschişi la o casă de păpuşi şi te va transpune într-o stare aparte.

maison-paris-10.jpg

Salon Maison Paris este localizat în zona Piaţa Dorobanţi, adresa exactă fiind: Str. Constantin Aricescu nr. 18.