Considerat unul dintre cele mai performante si eficiente tratamente faciale, OxyGeneo TechnologyTM, supranumit „the 3-in-1 Super Facial”, este disponibil acum si in Romania. Iritatiile, aparitia petelor pigmentare, adancirea ridurile au efecte ireversibile asupra tenului in lipsa unui tratament corespunzator, iar aceasta tehnologie revolutionara, ce se bazeaza pe rolul activ al oxigenului asupra pielii, este singura care poate rezolva aceste probleme.

Expertii de la Pollogen, dezvoltatorul si producatorul international de estetica medicala si antiaging, marcheaza inceputul unei noi epoci in domeniul tratamentelor faciale prin introducerea unui concept revoluţionar care utilizează mecanismul natural al corpului pentru a oxigena pielea din interior, oferind tenului un aspect mai neted, mai luminos si mai echilibrat.

Acest concept unic, OxyGeneo TechnologyTM, supranumit „the 3-in-1 Super Facial” este inspirat de modul in care izvoarele calde ajuta la stimularea oxigenului din piele, gratie concentratiei mari de dioxid de carbon pe care o contin. Astfel, OxyGeneo™ este singura tehnologie care desfasoara 3 actiuni vitale in mod simultan:

* Exfoliere si curatare eficiente: indeparteaza stratul de celule moarte, actionand asemeni microdermoabraziunii

* Oxigenare naturala a pielii din interior: dispozitivul unic utilizat, numit Capsugen, produce bule de dioxid de carbon care se sparg usor pe suprafata pielii, stimuland un flux de sange bogat in oxigen pe zona tratata si o mai mare absorbție a substatelor active

* Rejuvenare faciala: OxyGeneo determina o infuzie de nutrienti activi in epiderma (acid hyaluronic, peptide, antioxidanti) OxyGeneo permite exfolierea stratului exterior al pielii cu oxigenarea tesutului din interior, ducand la o absorbtie optima a nutrientilor activi.

Exista doua optiuni de tratament OxyGeneo:

1. NeoReviveTM – Cu actiunea unică de oxigenare, tratamentele NeoRevive lucreaza pentru a infuza in piele nutrienti activi ce imbunatatesc echilibrul si textura pielii. Chiar dupa primul tratament, NeoReviveTM netezeste aspectul liniilor fine si chiar al ridurilor iar tenul va arata si se va simti mai neted, ferm, hranit, “renascut”

2. NeoBrightTM – Formula sa delicata si foarte eficienta infuzeaza in piele emoliente naturale, vitamine hidrante si hranitoare pentru piele. Este un mod minunat de a lumina si a da stralucire pielii si, in acelasi timp, de a imbunatati textura, a echilibra tenul si de a obtine o stralucire radianta, sanatoasa.

Aceasta este non-invaziva si a devenit un standard de aur in domeniul esteticii pentru reducerea ridurilor, intinderea pielii, revigorarea faciala si multe altele.

Tehnologiile Pollogen, inclusiv OxyGeneo sunt disponibile in salonul La Mignonne (www.lamignonne.ro) si la partenerii Estetiq Solutions (www.estetiq.ro).