Colecția primăvară-vară Guban No. 1 se ghidează după tendințele internaționale, păstrând în același timp coordonatele calității care definesc brandul Guban. Colecția reunește o varietate de modele rafinate şi feminine, de la balerini la sandale cu barete, pantofi cu vârf ascuțit sau rotunjit, toc stiletto sau toc gros, cu aer retro.

model-1408.jpg

model-1466-2.jpg

Echipa de creaţie Guban surprinde sezonul acesta prin materialele folosite – de la piele lăcuită sau metalică, la mixuri din material textil ori din piele ştanţată, fie imprimată cu motive grafice sau de tip animal print, dar și prin cromatica aleasă – de la clasicul nude, la jocuri îndrăznețe de albastru metalic și argintiu, până la roșu intens sau galben.

model-1437.jpg

Pantofii Guban se diferențiază nu doar prin calitate și confort, ci și prin faptul că sunt produși manual. Procesul de manufactură pentru fiecare pereche durează aproximativ 180 de minute, fiecare pantof trecând prin 40 de mâini până ajunge în cutie.

Te invităm să urmărești Guban pe pagina de Facebook/Guban și pe www.guban.ro.

Despre compania Guban

Prima pereche de pantofi Guban a ieșit pe poarta fabricii în 1959, întreprinderea fiind privatizată în 1995 ca societate pe acțiuni, pentru ca în prezent 77,70% din acțiunile companiei să fie deținute de societatea cipriotă S.C. Trittico Holdings Limited. De la preluarea fabricii de către S.C. Trittico Holdings Limited au fost investiți peste 250.000 de euro în procesul de modernizare a liniei de producție și distribuție. În plus, în momentul actual compania deține trei magazine proprii: unul în Timișoara și doua în București, în Băneasa Shopping City și în Galeria Designerilor Români din magazinul Cocor.