La un an dupa ce Madonna l-a numit "retardat emotional", fostul sot Guy Ritchie a declarat intr-un interviu acordat revistei Esquire ca inca o mai iubeste pe fosta sa sotie, dar ca si aceasta este la randul ei "retardata".
Regizorul britanic de 41 de ani a spus ca "Madonna face lucrurile sa se intample" si ca munceste din greu pentru cariera ei.
"Si bineinteles, haideti ca va spun si asta: inca o mai iubesc", a declarat Ritchie revistei, "dar si ea este retardata".
Divortul celor doi a fost finalizat in luna Noiembrie a anului trecut, dupa 8 ani de casnicie. Cei doi au impreuna un baiat de 9 ani, si inca unul adoptat din Malawi.
In timpul unui concert in Boston, in octombrie 2008, Madonna a spus fanilor "Acest cantec este pentru cei retardati emotional. Poate cunoasteti pe cineva care intra in aceasta categorie. Eu sigur cunosc".
Cu turneul "Sticky & Sweet", care s-a incheiat luna trecuta in Israel, Madonna si-a batut propriul record pentru cele mai mari incasari dintr-un turneu ale unui solist, cu $408 milioane de dolari din 85 de concerte.
Ritchie, faimos pentru regizarea unor filme precum "Snatch" si "RocknRolla" se intoarce la teatru incepand cu luna decembrie cu "Sherlock Holmes", o adaptare dupa povestile cu detectivi scrise de Arthur Conan Doyle. In rolul principal joaca Robert Downey, Jr.

Sursa: www.reuters.com