În acest sezon, cele dintre noi care vor opta pentru accesoriile Hannami Shoes au libertatea de a alege dintr-o mare diversitate de modele. De la cizme, botine și pantofi cu toc gros sau subțire, până la modele cu vârf ascuțit sau rotund, din piele întoarsă sau piele texturată, cu franjuri pentru o atingere elegantă sau cu motive geometrice pentru o notă sofisticată. În materie de coloristică, vedetele sezonului rămân nuanțele de gri și negru.

Ineditul colecției (și motivul pentru care ne-am dori cel puțin o pereche de pantofi sau botine Hannami Shoes în garderobă!) este dat de franjurile aplicate pe botine elegante, detaliile fin lucrate, fermoare, dar și nuanțele discrete, care se pot foarte ușor adapta unor stiluri vestimentare variate. Descoperă modelele în galeria foto, să-l alegi pe cel mai frumos noi, va fi o decizie destul de greu de luat!

hannami-boots-10-small.jpg

Colecția va fi în curând disponibilă online, pe hannami.ro, dar ți se oferă și opțiunea de a-ți personaliza modelul de încălțăminte preferat, dacă vizitezi atelierul de pe Bvd. Corneliu Coposu, nr. 2, București.