Eco. Iata cuvantul pe care unul dintre cei mai mari retaileri de moda vestimentara din lume mizeaza din ce in ce mai mult in produsele pe care le ofera. Cele doua noi colectii Conscious si Conscious Exclusive, care vor intra in magazinele H&M din 10 aprilie, propun piese realizate din materiale sustenabile, demonstrand ca moda eco nu impune granite creative si poate arata impecabil.

Veti vedea multa dantela, detalii brodate si imprimeuri de primavara, toate realizate din materiale utilizate, dar si materiale inedite precum pielea si matasea ecologice. Tot acum, H&M introduce noul sistem CleverCare, o eticheta care va oferi indicatii utile referitoare la modul de utilizare si intretinere a articolelor de imbracaminte.

Amber Valleta, supermodel si actrita, cunoscuta pentru implicarea sa in actiuni de responsabilizare fata de mediul inconjurator, este imaginea campaniei Conscious de anul acesta. Colectia Conscious este una plina de culoare si prezinta numeroase piese confectionate din materiale mai sustenabile, potrivite pentru sezonul de primavara.

Piesele vestimentare din colectia in editie limitata Conscious Exclusive au fost realizate in colaborare cu grupul de experti in design si moda sustenabila Ever Manifesto, din materiale de inalta calitate si detalii inspirate din stilurile flamenco si boem. Top-modelul Andreea Diaconu prezinta tinutele intr-un lookbook senzational pe care il puteti vedea in galeria foto de mai jos.

hm2.jpg

Citeste si:

Miranda Kerr este imaginea colectiei H&M pentru primavara-vara 2014

Romanca Andreea Diaconu, fotografiata de celebrul Gilles Bensimon pentru Vogue