Anul acesta, fii cea mai strălucitoare apariţie la petrecerile de Crăciun şi de Revelion cu noile accesorii de la ECCO – genţi, curele şi clutch-uri sofisticate, create special pentru a da strălucire ţinutelor tale de iarnă!

Confecţionate din piele fină şi cu un design minimalist, modern, noile accesorii din colecţia ECCO de Sărbători sunt perfecte pentru petreceri şi ocazii speciale.

În ton cu tendinţele care au dominat podiumurile de modă în acest sezon, colecţia de accesorii ECCO pentru Sărbătorile de iarnă se remarcă prin cromatica îbogăţită cu accente în nuanţe metalice, luxuriante. De la geanta de umăr, casual dar foarte şic, la plicul sofisticat cu accente ntunecată şi misterioasă, îmargintii şi curelele elegante, în colecţia ECCO vei găsi accesoriile perfecte atât pentru rochia senzuală pe care o vei purta în noaptea de Revelion, cât şi pentru ţinutele mai confortabile din serile petrecute în compania prietenilor.

9104478_90185_a_aw13.jpg

Geanta de umăr ECCO BELAGA este un accesoriu stilat şi elegant, combinaţia perfectă între practic şi modern: are o curea din piele prelungită cu un lanţ argintiu, care îţi permite să o porţi confortabil în diagonală; arată delicat, ca un clutch, dar e destul de spaţioasă pentru a putea să iei cu ţine toate mărunţişurile de care ai nevoie când mergi la o petrecere. În plus, arată impecabil atât în combinaţie cu o „little black dress” elegantă şi feminină, cât şi în ţinute casual, cu jeanşi şi topuri simple. Geanta de umăr ECCO BELAGA este disponibilă în culorile roşu-chilli, alb-nisipos şi albastru.

geanta_dama_eleganta_din_piele_rosie_9104412-90185.png

Cele mai frumoase modele de genţi, poşete, plicuri, dar şi curele, te aşteaptă în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara şi Braşov, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.