Cu forme feline si aplicatii din portelan in forma de soricei, noile palarii pe care designerul Kristina Dragomir ni le propune pentru sezonul primavara-vara 2014 isi pot face cu usurinta loc in garderoba oricui apreciaza un accesoriu vestimentar iesit din tipare.

Extravagante in limitele elegantei, inedite, interpretate cu umor si realizate manual de cel mai cunoscut designer de palarii de la noi, piesele din colectia intitulata Honeycat au ca sursa de inspiratie pisica, a carei figuri o reinterpreteaza in tonuri neutre de bej si gri perlat. Materialele folosite sunt lucrate manual, din fibre 100% naturale, fiind accesorizate cu un element haios – un soricel din portelan intr-o culoare puternica, in contrast cu nuanta palariei.

“Accesoriile sunt foarte usor de asortat cu majoritatea pieselor de sezon albe, bej sau colorate”, precizeaza designerul Kristina Dragomir, furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei.

silver-cathat.jpg

Colectia va fi in curand disponibila pe boutique on-line www.kristinadragomir.com, de unde se va putea comanda made-to-measure. Tot acolo puteti vedea (si achizitiona) piese din celelalte colectii ale designerului.

Fotografii: Vali Barbulescu; Make-up: Elisabeta Facaianu