Avem vesti bune pentru toate fanele Vichy! S-a lansat Idealia Ochi, prima crema idealizatoare pentru conturul ochilor de la Vichy ce transforma calitatea pielii si culoarea conturului ochilor.

Idealia Ochi de la Vichy rezolva trei dintre problemele pielii fine din jurul ochilor:

-Reduce aspectul cearcanelor

-Ilumineaza zonele intunecate din jurul ochilor

-Netezeste aspectul ridurilor si textura pielii

Stresul, noptile tarzii, poluarea, oboseala, privitul la calculator, imbatranirea prematura, ritmul de viata dinamic sau anii se reflecta asupra conturului ochilor. De astazi nu trebuie sa mai folositi produse de ingrijire a ochilor care actioneaza asupra unei singure probleme! Uitati de crema hidratanta anti-pungi, de conturul de ochi anti-cearcane sau de crema anti-rid.

Estomaparea cearcanele, stergerea ridurile fine si iluminerea zonei ochilor este posibila datorita INOVATIEI TEHNOLOGICE – Idealia Ochi Vichy: Complexul DRM Bright si vitamina B3 – actioneaza asupra petelor din profunzime, + cafeina – actioneaza asupra pungilor de sub ochi si reduce cearcanele + vitamina CG – actioneaza asupra liniilor fine + LHA – efect de exfoliere. + agenti de stergere a ridurilor + iluminatori universali.

unnamed-1.jpg

Rezultatele Idealia Ochi Vichy? Instantaneu, ilumineaza si camufleaza cearcanele. Dupa 4 saptamani reduce*:

– aspectul cearcanelor cu -21%

– aspectul ridurilor cu -25%

– semnele de oboseala cu -23%

Cu textura proaspata si hidratanta si un aplicator flexibil, Idealia Ochi Vichy este adaptat ochilor sensibili, testat sub control dermatologic, fara parabeni, cu Apa Termala Vichy.