Pentru sezonul toamnă-iarnă, Il Passo îți aduce cele mai hot tendințe ale momentului. Colecţia Essential propune modele feminine și elegante, accesorii dinamice și detalii glam realizate din materiale şi în culori specifice sezonului rece. Iar bărbații nu sunt nici ei neglijați!

Fie că vorbim despre pantofi cu detalii preţioase, accente strălucitoare şi materiale atipice sau pantofi tip high heels şi cei flats, tendințele acytuale te provoacă să porți combinaţii îndrăzneţe.

Il Passo recomandă ghetele tip stiletto sau cizmele înalte cu accesorii metalice. Colecția cuprinde o mare varietate de ghete potrivite atât pentru ținute elegante cât și smart casual, de la ghete cu toc cui, înalt sau cu toc mic, patrat. Accesoriile metalice personalizate oferă o atitudine chic oricarei ţinute.

Propunerile din colecția pentru bărbați poartă aceeași semnătură distinctă și elegantă a brandului. Vorbim de pantofi eleganți, casual, simpli sau cu accente fashion, cu o notă de dinamism care se regăsește în materialele din care au fost realizați pantofii, de la tălpi de piele, tălpi cauciuc vibram sau talpi colorate.

Descoperă propunerile în galeria de mai jos!