Dacă vestea nunții dintre Angelina Jolie și Brad Pitt, într-un frumos castel din Franța, ne-a luat pe toți prin suprindere săptămâna trecută, iată că nu a trecut mult timp până să apară și imaginile cu frumoasa mireasă în rochia pe care o lume întreagă își dorea să o vadă.

Extrem de discreți în privința ceremoniei care a avut loc în 23 august, Angelina și Brad au avut doar 20 de invitați în cadrul special de la Chateau Miraval, o proprietate pe care o dețin în Sudul Franței. Primele imagini de la nunță au fost publicate, simultan, de revistele Hello! și People, cu siguranță contra unei sume considerabile.

Frumoasa mireasă a optat pentru o rochie alb-fildeș, din mătase, creată de Luigi Massi, croitorul șef de la Atelier Versace. Văzută din față, pare o creație simplă, extrem de elegantă, însă voalul purtat de Angelina oferă un indiciu că rochia are un detaliu surpriză. Într-adevăr, privită din spate, superba creație surprinde prin desenele colorate aplicate de sus până jos. Sunt desene realizate de copiii cuplului Angelina Jolie – Brad Pitt, pe care actrița le-a dorit imprimate pe ținuta purtată în ziua nunții ei.

Vezi și: Cele mai frumoase rochii de mireasă purtate de celebrități

Cât despre costumul purtat de mire, se pare că Brad a ales unul pe care îl avea deja în garderobă și o cravată… împrumutată în ultima clipă, de la unul dintre fiii săi.

angelina-jolie-nunta-rochie.jpg

angelina-jolie-mireasa.jpg

Foto: ELLE US