Joi, 15 octombrie, va avea loc lansarea Clinicii Michelle (Str. Anghel Gheorghe, nr. 4, sector 1, Bucuresti) – prima clinica anti-ageing din Romania, ce propune un concept unic de intinerire si infrumusetare.Reprezinta de fapt primul exemplu de evolutie de la un salon de infrumusetare la o adevarata Clinica anti ageing.

Echipa Clinicii Michelle este alcatuita din medici specialisti,kinetoterapeuti, esteticieni atat din tara cat si din strainatate. Michelle aduce pe piata din Romania cateva produse inovatoare: linia de cosmetice eco-100% naturale "La Cremerie" in exclusivitate in Romania,produsele "My Cli" ce revolutioneaza chirurgia estetica, produse anti-ageing pentru par, "Alterna" pe baza de caviar si nu numai.

Serviciile oferite in cadrul Clinicii sunt printre cele mai avansate din Romania: tratamente Spa cu produse naturale din plante, flori si fructe;cele mai eficiente tratamente de estetica corporala si faciala; tehnica revolutionara anti-ageing pe baza de laser Lumenis One folosita in epilarea definitiva, fotointinerire si in tratamentul leziunilor vasculare; tehnica de radio-frecventa Aluma, un sistem inovator de tratare a ridurilor si de bunatatire a aspectului pielii. In cadrul Clinicii isi desfasoara activitatea specialisti renumiti din strainatate: Dr. Carlo Hasenohrl, medic specialist in chirurgie plastica si estetica, Dr. Jean-Michel Rives, specialist in chirurgie plastica,reconstructiva si estetica si microchirugie, Univ. Prof. Dr. Erich Muller-Tyl, specialist in servicii de diagnosticare si tratamente hormonale personalizate, Dr. Giuseppe Candela, ce ofera servicii medicale stomatologice complete.

Tot in cadrul evenimentului de lansare a Clinicii Michelle, la Clubul Le Gaga, vor avea loc prezentarile de moda ale designerilor Catalin Botezatu, Mihai Albu si Renato Balestra. Momentul artistic va fi asigurat de invitata speciala a serii, cantareata italiana Laura Bono. In cadrul seratei, Nicole si Samu de la echipa Michelle vor sustine un show de make-up si hair styling.