Vineri, 7 august, va incepe Fashion Summer Festival Mamaia 2015, proiect care se va desfasura pe tot parcursul lunii august si va avea in fiecare weekend o tematica speciala: ‘’Romanian Fashion Weekend” (7-9 august), ‘’International Fashion Weekend‘’ (14-16 august), “Baby Fashion Weekend” (28-30 august).

In primul weekend de festival – Romanian Fashion Weekend – cei mai in voga designeri din Romania isi vor prezenta colectiile incepand cu ora 21:00.

Deschiderea evenimentului o va face cunoscutul creator de moda Catalin Botezatu, cu noua lui colectie ‘’Wild ’’, urmat de prezentari ale colectiilor altor designeri autohtoni. Iar pentru ca fashiontv sustine tinerii designeri, cei mai talentati studenti de la Facultatea de Arte din Cluj isi vor prezenta colectiile tot in cadrul Romanian Fashion Weekend.

Accesul publicului este gratuit la spectacolele care sunt programate sa inceapa in fiecare seara de eveniment de la ora 21:00.

Acest proiect este unul organizat de Tourism Promotion Events si Primaria Municipiului Constanta si sustinut de Fashiontv.

Programul Fashion Summer Festival Mamaia:

7-9 august 2015, ora 21:00 – Romanian Fashion Weekend

Eveniment dedicat modei romanesti cu prezentari de moda ale celor mai importanti designeri romani, dar si a unor proaspat abslventi ai facultatilor de profil. Competitia Miss Litoral se va desfasura timp de 2 zile (7-8 august) cu prezentarea concurentelor in prima zi de eveniment si finala concursului in ce-a de-a doua zi. Turistii se vor bucura zilnic de cate un recital de muzica sustinut de un artist sau trupa de renume.

14-16 august 2015, ora 21:00 – International Fashion Weekend

Eveniment dedicat modei internationale cu prezentari de moda ale unor importanti designeri si brand-uri cu prezenta internationala. Competitia Miss Fashiontv Black Sea – concurs international la care participa concurente din tarile de la Marea Neagra – se va desfasura pe data de 15 august. Turistii se vor bucura zilnic de un recital de muzica sustinut de cate un artist sau trupa de renume.

28-30 august 2015, ora 21:00 – Baby Fashion Weekend

Eveniment dedicat celor mici cu prezentari de moda la care participa copii cu varste intre 3 si 14 ani. Competitia Mini Miss si Mini Mister Litoral va reuni pe scena baietei si fetite care vor deveni la finalul concursului demni reprezentanti ai statiunilor de pe litoralul romanesc. Turistii se vor bucura zilnic de cate un recital de muzica sustinut de un artist sau trupa de renume.