Faptul că a fost prima concurentă care a intrat pe scenă în concursul Miss Litoral 2014, organizat de FashionTV în Mamaia, i-a purtat noroc frumoasei Inga Ojog, ea fiind desemnată Miss Catwalk Model. Dar cu siguranță nu e vorba numai de noroc: în toate cele opt concursuri de miss la care a participat până acum, Inga a luat premii.

A început să lucreze ca model în 2009, la 18 ani, după ce a urmat cursuri de specialitate la Chișinău, orașul ei natal. Și chiar dacă mereu a privit modelling-ul ca un hobby, e un hobby care i-a adus nenumărate reușite. Inga a participat și la prima ediție a Next Top Model, când a avut ocazia să se familiarizeze cu lumea modelling-ului din București și cu camera de filmat.

Cu camera de filmat s-a întâlnit ulterior, de data aceasta în postura de actriță! Inga apare în două filme realizate în Turcia, dintre care unul a ajuns în Top 10: „Vay basima gelenler”. „A fost interesant, titlul filmului s-ar traduce – Vai, ce ni s-a întâmplat!-. Replicile mele au fost în turcă, chiar dacă nu cunosc limba. Am învățat numai combinațiile de cuvinte, se potrivea cu rolul să am accent străin”, afirmă frumoasa moldoveancă în vârstă de 23 de ani.

Trucuri proprii prin care își menține silueta de model spune că nu prea are: „La mine, sigur e vorba de gene. Mă simt norocoasă că nu trebuie să fac eforturi pentru a mă menține. Poate și pentru că am practicat atletismul când eram mai mică.”

inga-ojog-miss-catwalk-fashiontv-15.jpg

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei, Marius Nistor, arhiva personală