Sezonul cald a sosit si odata cu el si placerea degustarii unei inghetate fine si aromate. De aceea Haagen-Dazs a pregatit pentru iubitorii acestui desert un ambalaj nou, ultra-premium , conceput special pentru a completa experienta senzationala data de gustul unic al inghetatei Haagen-Dazs.

La Haagen-Dazs ingredientele sunt atent selectate si prelucrate pentru a oferi cele mai bune combinatii de arome si pentru a satisface cele mai inalte asteptari in materie de gust. Acelasi standard se reflecta si in noul ambalaj, facand inghetata Haagen-Dazs cu “gust”, atat in interior, cat si in exterior.

Ambalajul pastreaza visiniul familiar cunoscatorilor si auriul pe care fanii le asociaza cu Haagen-Dazs. Designul tachineaza papilele gustative cu imaginea unei panglici rasucite, create pentru a ne aminti de vartejul de ingrediente de lux continute, ingrediente precum caramelul bogat si ciocolata decadenta.

Noul design a fost creat pentru a reflecta luxul experientei gustului Haagen-Dazs , fiind o abordare moderna a unui clasic atemporal.

Pret recomandat 38 de lei/cutia de 430g

Haagen-Dazs a creat categoria super-premium a inghetatei in 1961, inghetata vanduta astazi in mai mult de 50 de tari. Cunoscuta pentru gust, calitate si inovatie, inghetata Haagen-Dazs este disponibila pe piata de retail, in hoteluri de calitate superioara si in peste 900 de cafenele Haagen-Dazs din lumea intreaga.