Pentru ca sunt adaptate fiecarei probleme a tenului si avand de cele mai multe ori si un rol terapeutic, produsele Bioderma sunt recomandate cu incredere de aproape toti medicii dermatologi. Una dintre problemele frecvente ale tenului gras este tendinta acneica pentru care Laboratoarele Dermatologie Bioderma au lansat Sebium Gel Spumant 200 ml in varianta de TUB, la un pret avantajos pentru orice buzunar.

Sebium Gel spumant este singurul gel de curatare pentru tenul gras cu tendinta acneica care blocheaza obturarea porilor, regleaza secretia de sebum, si limiteaza proliferarea bacteriana responsabila cu aparitia acneei, fara sa usuce pielea.

Sebium Gel Spumant 200 ml este singurul gel care curata bland si blocheaza biologic formarea leziunilor acneice, gratie complexului Fluidactiv, lasand pielea mata, catifelata si uniforma.

Formula Sebium Gel Spumant nu contine detergent si parabeni, asigurand o toleranta optima. Poate fi folosita atat pentru zonele acneice de pe fata cat si pe cele de e corp, si poata sa inlocuiasca cu succes spuma de ras.

Preț recomandat in farmacii: 30 RON

Incearca toata gama Sebium pentru ten gras si mixt. http://www.facebook.com/BIODERMARomania

gel-moussant-t200ml.jpg