Inscrie-te ONLINE la concursul de frumusete Fashiontv Black Sea Model Awards 2014!

Fashiontv Romania anunta lansarea concursului de frumusete Fashiontv Black Sea Model Awards 2014!

Concursul este organizat in cadrul Fashion Summer Festival Mamaia 2014, pe 15-16 august 2014, in Piata Casino Mamaia. La Fashiontv Black Sea Model Awards poti castiga premii in valoare de 100.000 de euro: sedinte foto, sedinte video si calatorii in intreaga lume!

Fii urmatorul Fashiontv Model!

Intra in competitie pe pagina noastra de facebook! Da click pe linkul de mai jos: https://apps.facebook.com/fpeople-model-awards/, inscrie-te, completeaza-ti profilul si anunta-ti prietenii sa te voteze!

Competitia pentru titlul Fashiontv Black Sea Model Awards 2014 aduce în fiecare vară pe litoralul Mării Negre cele mai frumoase tinere modele din zona geografica a Marii Negre. Acestea vor putea câștiga, prin intermediul FashionTV, pe lângă numeroase premii, șansa unei cariere de succes în lumea modei și a showbiz-ului.

Finala concursului Fashiontv Black Sea Model Awards 2014 se desfasoara pe 16 august 2014 si cuprinde trei probe, cele 30 de aspirante la marele titlu defilând în ținute de zi, costume de baie și în rochii de seară semnate de designeri de top. Concursul va fi transmis in direct de Fashiontv International, www.fpeople.ro si You Tube. Prin intermediul Facebook utilizatorii pot vota concurenta favorita!

Inaintea concursului Fashiontv Black Sea Model Awards 2014, concurentele INSCRISE ONLINE intra intr-o preselectie organizata de Fashiontv. FashionTV asigură transport, cazare și masă pentru toate modelele selectate!

Pentru a acumula cat mai multe voturi anunta si promoveaza profilul tau din concurs atat pe Facebook cat si in alte retele. Voturi multe sanse de castig!

INSCRIE-TE ONLINE IN CONCURSUL FASHIONTV BLACK SE MODEL AWARDS — > https://apps.facebook.com/fpeople-model-awards/

CONDITII DE PARTICIPARE

  • Participantele la preselectie trebuie sa fi implinit varsta de cel putin 16 ani respectiv cel mult 25 ani
  • Participantele trebuie sa aiba masuri cat mai apropiate de 90 – 60 – 90 si inaltimea minima 1.72 m
  • Participantele la preselectie vor semna o declaratie pe proprie raspundere prin care isi vor da acordul sa fie fotografiate si filmate pe intreaga durata a preselectiei si a concursului, filmari ce vor fi transmise prin intermediul postului Fashiontv in intreaga lume

Foarte important: Concurentele trebuie sa aiba si profil inscris in comunitatea fpeople.ro pentru a se califica in concurs! Click AICI

Pentru mai multe detaii legate de mecanismul de concurs si premii aceesati pagina speciala din aplicatia online de Facebook Fashiontv Black Sea Model Awards 2014, AICI.

Caravana FashionTV 2014 se află acum pe litoral și te așteaptă la preselecții. Dacă îți dorești să lucrezi ca model și să te bucuri și de o vacanță extraordinară, înscrie-te la castingurile noastre online de pe fpeople.ro/fashionjobs și vino la preselecțiile noastre!

Castigatoarea Fashiontv Black Sea Model Awards 2013 – Simona Mindila

Castigatoarele Fashiontv Black Sea Model Awards 2013

Sedinta foto speciala cu participantele la Fashiontv Black Sea Model Awards 2013