Ne-a cucerit cu zambetul ei la majoritatea evenimentelor nationale si internationale organizate de Fashiontv anul trecut. Daca va intrebati cine este bruneta care se face imediat remarcata pe catwalk prin atitudine si dimensiunile ideale, aflati ca numele ei este Irina Ceban si a intrat in echipa de modele Fashiontv in vara lui 2014.

Zambetul frumos si dimensiunile ideale (90-60-90 si 1,80 metri inaltime) nu sunt singurele atuuri pe care mizeaza Irina. Originara din Chisinau, ea a studiat in cadrul Academiei de Muzica, Teatru si Arte Plastice, muzica fiind o alta mare pasiune a ei. „Sunt indragostita de cele doua mari pasiuni ale mele. Visul meu este sa ajung sa am timp si pentru muzica, si pentru moda. Asta m-ar face suta la suta fericita”, afirma Irina.

irina-ceban-22

Nici de sport frumoasa bruneta nu este deloc straina: „Am in spate zece ani de baschet de performanta si patru la sala de forta”, ne mai marturiseste Irina, care este convinsa ca nu doar aspectul fizic este reteta care iti garanteaza succesul. Chiar si intr-un domeniu in care esti apreciat pentru calitatile estetice, e nevoie de ambitie si munca: „Fac moda de la 17 ani. Am avut scopuri bine definite, am muncit mult sa le ating si asta voi face si in continuare.”

O mare sansa a carierei sale de model i s-a oferit anul trecut, cand a fost selectata de Fashiontv. In decurs de doar cateva luni, a imbracat creatiile unor designeri renumiti, a calatorit mult si a ajuns in destinatii fascinante de pe doua continente, in Austria, Germania, Franta, Marea Britanie, Dubai, Cipru, China sau Thailanda. „Fashiontv m-a ajutat sa-mi realizez multe dintre vise. Sunt mandra ca fac parte din aceasta echipa”, afirma Irina.

irina-ceban

Si tu poti fi selectata in echipa de modele Fashiontv! Creeaza-ti un profil in Comunitatea Fpeople.ro si aplica la joburile Fashiontv de pe Fashion Jobs pentru cele mai noi oportunitati din modeling si beauty!

Foto: Alex Matei, arhiva personala