Marti, 1 decembrie 2009 in sala Atlas a hotelului Radisson Sas a avut loc lansarea colectiei de primavara/vara 2010 semnata de Irina Schrotter si Razvan Ciobanu pentru Irina Schrotter.

In prima parte a  show-ului colectia primavara/vara 2010 a fost realizata de echipa Irinei Schrotter sub directa sa conducere.

Noile propuneri vestimentare surprind din nou ideea de eleganta feminina, un stil mereu proaspat care vorbeste de la sine, de fiecare data într-un limbaj distins si elevat.

Exprimata intr-o linie curata care se aseaza perfect pe trupul femeii, noua colectie defineste cu naturalete trasaturile unei femei moderne, active, dar care stie sa isi evidentieze senzualitatea fireasca intr-o maniera plina de feminitate si sensibilitate. Tinutele sunt destinate unei femei care isi doresc in continuare sa experimenteze noi forme, noi senzatii, noi materiale si culori.

Colectia puncteaza inca o data versatilitatea si adaptabilitatea echipei de creatie la noile tendinte, reusind sa pastreze în acelasi timp atat calitatea produsului, dar mai ales acel aer inconfundabil al oricarei colectii "Irina Schrotter".

Desi majoritatea colectiilor sale abunda in nuante de negru de aceasta data, pentru sezonul de vara 2010 s-au ales nuante de alb, galben stralucitor si turcoaz, albastru neon, materiale fluide, voaluri, combinate cu jerseu, paiete si matase.

Partea a doua a colectiei a fost semnata Razvan Ciobanu pentru Irina Schrotter si a prezentat o selectie de rochii de seara intr-o noua abordare coloristica: alb si ivory sunt culorile de baza ale colectiei si in tendinta ale sezonului urmator. Rochii drapate, din materiale fluide, lejere.

Accesoriile au fost realizate special pentru aceasta prezentare de Mihaela Glavan iar machiajul a fost realizat de Alexandru Abagiu. 

In curand pe fpeople.ro prezentarea video a colectiei si interviuri cu cei doi designeri, Irina Schrotter si Razvan Ciobanu. 

Prezenta vedetelor din primul rand la prezentare puteti vedea aici