Fashiontv Luxury Films este unul dintre cele mai noi proiecte ale televiziunii internationale Fashiontv si a presedintelui sau, Michel Adam. Productia Falconman are toate ingredientele care sa ii asigure popularitate in randul fanilor genului : celebritati, secrete, tradare, viata de lux, femei frumoase, masini rapide, romante fierbinti, stralucire si actiune la inaltime.

Filmul ii va avea in distributie pe celebrii actori Gérard Depardieu, Omar Sharif si Monica Belluci alaturi de care isi vor face aparitia o multime de celebritati, designeri, modele si piloti de Formula 1. Frumoasa Iulia Mereuta isi va juca propriul rol in film, cu titlul pe care l-a castigat in cadrul concursului Miss Litoral 2013, si anume Miss Turism Litoral 2013.

919266_251130015033462_1861504134_o.jpg

Actiunea se desfasoara in locuri impresionante precum un castel medieval, avionul privat al Fashiontv si pista de Formula 1 ÖSTERREICHRING, dar si in Romania, mai exact in statiunea de pe litoral, Mamaia. Pentru filmarile din Romania, care vor promova la nivel global turismul romanesc, Michel Adam l-a insarcinat pe Nelu Mirea, reprezentantul fashiontv Romania.

Nu ar fi prima data cand un film aduce beneficii serioase pentru turismul dintr-o zona. Un exemplu notabil in acest sens este seria de filme ale lui Louis de Funes a caror actiune se petrece in acum celebrul St. Tropez.

Costumele din acest film vor fi create de Catalin Botezatu.