Fashiontv Summer Festival a debutat sâmbătă 23 iunie în cea mai exclusivistă locație din Mamaia – Hotel Phoenicia Royal, cu prezentări de modă ale îndrăgiților designeri români Cătălin Botezatu, Clara Rotescu – președinte Federației Române de Design Vestimentar și Accesorii, și Sine by Sheila.

Unul dintre momentele cele mai așteptate a fost premierea îndrăgitei modele Iuliana Doroftei, câștigătoarea emisiunii Bravo ai stil!

Iuliana a fost descoperită de echipa Fashiontv în urmă cu patru ani, începându-și astfel cariera de model în cadrul agenției de modele Fashiontv Romania. Suntem mândri și bucuroși că Iuliana a ajuns atât de departe în cariera ei, motiv pentru care sâmbătă seara, ea a fost premiată cu FTV Fashion Award, o distincție ce se acordă celor mai de seamă personalități din moda românească și nu numai.

Decernarea premiului s-a făcut de către președinta Federației Române de Design Vestimentar și Accesorii Clara Rotescu. La eveniment au mai fost prezente personalități din domeniul modei, modele, invitați speciali și surprize.

Felicitări, Iuliana! ❤❤❤