Iuliana Doroftei și-a propus să strălucească pe podiumurile de modă mult timp de acum încolo, iar faptul că a fost desemnată Miss Olimp în concursul Miss Litoral 2014 i-a dat și mai mult avânt.

Ochii albaștri fermecători și zâmbetul sunt două dintre atu-urile Iulianei, care a fost selectată de Caravana Fashiontv chiar la liceul la care era elevă, în orașul său, Mangalia. Și-a dorit dintotdeauna să fie model, iar acum, cu Fashiontv, cea mai mare pasiune a ei a devenit realitate. Pe tot parcursul verii, Iuliana s-a aflat la Mamaia, unde a participat la evenimentele din cadrul Fashion Summer Festival 2014. A defilat pe podium pentru designeri importanți, a dobândit experiența atât de necesară oricărui model, dar s-a și distrat la party-urile unice organizate de Fashiontv.

Dacă ar fi să numească un model de succes pe care îl admiră, ar alegea-o pe Mădălina Ghenea, tot o româncă, dar care s-a făcut deja remarcată la nivel internațional. „A fost o fată simplă care a muncit mult pentru a ajunge unde e acum. Și eu mi-am propus să fac la fel”, ne mărturisește Iuliana.

Miss Olimp 2014 are o frumusețe naturală care nu a trecut neobservată, dar e și foarte cochetă. Din trusa de beauty a Iulianei nu lipsesc niciodată fondul de ten, corectorul, pudra bronzantă, mascara și rujul mat. Totodată, se relaxează deseori la scurte sesiuni de shopping și este mereu la curent cu noile colecții vestimentare și de pantofi ale brandurilor ei preferate.

83528_luxury-day-mamaia-backstage-115.jpg

Iuliana este model silver în Comunitatea Fpeople.ro! Vezi aici profilul ei!

Vrei să fii model FashionTV? Dacă îți dorești să beneficiezi de ședințe foto gratuite, de job-uri în modelling și frumusețe și să participi la evenimentele FashionTV din țară și străinătate, înscrie-te în Comunitatea Fpeople.ro printr-un cont gratuit, participă la casting-urile din Caravana FashionTV și aplică la joburile din serviciul Fashion JOBS.

Foto: Alex Matei, Marius Nistor, arhiva personală