Jennifer Lopez, mama gemenilor Max si Emma in varsta de doi ani, a declarat recent intr-un interviu ca este o adevarata provocare sa fii mama de gemeni.

"Acum ca Max si Emme au crescut, nimic din ceea ce fac nu le mai scapa celor doi copii ai mei. Daca ii ofer unuia ceva, trebuie sa am grija ca si celalalt sa primesca acelasi tratament. Vreau sa ma asigur ca amandoi se simt la fel de iubiti si cred ca aceasta este cea dificila raspundere pentru o mama de gemeni", a declarat celebra cantareata si actrita.

Desi a fost destul de socata cand a aflat ca va avea gemeni, starul in varsta de 40 de ani isi ia in serios rolul de mama si regreta ca a asteptat atat de mult timp sa intre in randul parintilor. "Nici macar nu am vrut sa constientizez faptul ca sunt insarcinata", povesteste J.Lo. "Cand am aflat ca voi avea gemeni, am ras si mi-am zis ca nici nu se putea altfel. Dar am fost foarte fericita, iar Marc chiar a inceput sa planga", mai spune cantareata.  "Imi place foarte mult ca am doi gemeni, un baiat si o fata. Simti dragostea in tine mereu si a fi mama te face sa te simti implinita. Mi-ar fi placut sa mi se fi intamplat asta mai demult…"

Actrita declarase recent ca isi mai doreste si alti copii impreuna cu sotul ei Marc Anthony, insa considera ca viata nu poate fi programata in felul asta. "Trebuie sa fii dispus sa te descurci cu ceea ce ti se intampla" mai spune celebra cantareata.