Jeniffer Lopez, actrita si cantareata in varsta de 42 de ani se afla in una dintre cele mai bune forme din viata sa. Ultimul pictorial realizat pentru revista Vogue, editia pentru America face dovada acestui fapt.

In acest pictorial, Jeniffer poarta din cap pana in picioare culori stralucitoare si tinute spectaculoase in concordanta cu personalitatea sa si aparitia aproape perfecta.

In interviul acordat revistei ea a dezvaluit secretele siluetei sale, tinutei de invidiat dar si aspecte din culisele divortului de Mark Anthony.

Jeniffer recunoaste ca nu poarta marimea 0 (32 la noi) nici 2 sau 4 ci marimea 6 (38 la noi) iar in perioadele de sarbatori cand mananca mai mutl ajunge si la marimea 8 (40 la noi). in plus, nu are dimensiuni de model, masurand doar 1.65 m. Cu toate acestea, ea declara ca isi iubeste corpul si este impacata cu felul in care arata, iar cel mai important lucru este sanatatea. Ea nu se declara nici fan al fitness-ului, momentele in care face miscare fiind la filmari, in concerte si repetitii.

Legat de fostul sot, Mark Anthony, ea declara ca este inca devastata de despartire si aparitiile in public alaturi de el nu sunt usor de gestionat. Stilul de viata al artistului in care consumul de bere si tigari era constant a fost unul dintre motivele pentru care cei doi au rupt relatia.

Despre relatia cu Casper Smart, tanarul dansator de 24 de ani, Jeniffer este rezervata. Dar totusi declara ca aceasta relatie vine pe fondul unei vulnerabilitati si al unei dorinte de a obtine ceea ce relatia cu Anthony nu i-a adus.

Cu toate acestea, presa comenteaza despre neputinta artistei de a pastra pentru multa vreme o relatie, despartirile tinandu-se lant in viata sa: de Ben Affleck, P Diddy, Ojani Noa si Cris Judd. Fostul sot, Mark Anthony ii sugera sa consulte un psiholog in legatura cu incapacitatea ei de a sta singura o perioada si cu dorinta de a intra intr-o relatie cu usurinta.