La inceputul primaverii, Jacobs, marca numarul 1 de cafea din Romania, isi invita consumatorii la joaca prin noua sa campanie, “Joaca-te cu Jacobs”. Iubitorii cafelei sunt provocati sa isi redescopere cafeaua preferata de zi cu zi si sa incerce gusturi deosebite, cu ajutorul retetelor inovatoare propuse de Jacobs.

Astfel, reinventand cafeaua de zi cu zi, Jacobs si Laura Cosoi, ambasadoarea campaniei “Joaca-te cu Jacobs”, s-au pregatit sa ii surprinda pe romani cu o colectie de retete speciale de cafea, spectaculoase si usor de preparat acasa. Colectia de peste 50 de retete cu cafea este disponibila in spatiul de joaca amenajat online de Jacobs pentru aceasta campanie, pe www.joacatecujacobs.ro.

joaca-te-cu-jacobs-2.jpg

Retetele, creative si pentru toate gusturile, cuprind preparate calde sau reci, cu sau fara lapte, pentru relaxare sau energizare, usor de pregatit in numai 5 minute sau mai elaborate. Ingredientele propuse pentru retetele de cafea sunt dintre cele mai surprinzatoare, de la lapte de cocos la migdale, de la dulceata de visine la coacaze sau lichioruri, toate fiind atent combinate astfel incat impreuna cu gustul intens al cafelei Jacobs sa ofere momente de rasfat savuroase celor ce se incumeta sa le prepare. Retetele sunt recomandate si experimentate de Laura Cosoi, ambasadoarea campaniei Joaca-te cu Jacobs.

Si pentru a da tonul la joaca, Jacobs lanseaza in magazine o noua colectie de patru mixuri originale de condimente pentru cafea, precum cardamom, scortisoara, chilli, vanilie, ghimbir, coaja de portocale sau de lamaie.

Cele patru combinatii de condimente sunt:
– “Winter Orange”- combinatia delicioasa pentru vreme rece, cu scortisoara, vanilie si cuisoare, coaja de portocale pentru un boost de energie si vitalitate;

– “Lemon Vanilla” – o reteta dulce si reconfortanta, minunata pentru zilele friguroase petrecute in confortul de acasa. Notele de lamaie iti dau energie, iar vanilia si cardamomul adauga o aroma dulce-jucausa;

– “Chai Latte” – o surpriza delicioasa, pe baza de condimente indiene: cardamom, vanilie si scortisoara;

– “Exotic Chilli” – un mix intens, cald si revigorant, pe baza de ghimbir si chilli, pentru o cafea inflacarata care te pune pe picioare;

Mixurile sunt disponibile impreuna cu pachetele Jacobs Kronung Cafea prajita si macinata. Consumatorii cafelei Jacobs sunt invitati sa-si descopere reteta preferata pe www.joacatecujacobs.ro.

137584s.jpg