De acord, tinuta pe care o purtam la job trebuie sa transmita in primul rand seriozitate, dar sobru nu inseamna si plictisitor. Poti opta si la birou pentru outfit-uri care sa iti arate personalitatea.

Tocmai de aceea, iti propunem 10 combinatii interesante pe care le poti incerca. Sunt potrivite in special pentru aceasta perioada de inceput de primavara, cu temperaturi mai reci dimineata.

Iata patru moduri de a purta fuste in diferite lungimi la birou. Arata bine atat cu botine, cat si cu o pereche de pantofi care imbina stilul sport cu cel elegant.

fusta.jpg

Jeansii la job? Ii purtam cu devotament, insa uneori parca suntem in pana de inspiratie si nu stim cum sa alcatuim un outfit fresh si cool pornind de la blugi. Mizeaza pe combinatia alb-negru si poarta-i cu o camasa alba, un cardigan stil poncho sau o jacheta scurta. Ca in imaginile de mai jos.

Fireste ca poti opta si pentru o pereche de blugi boyfriend! Click aici pentru inspiratie!

jeansi.jpg

“Nu ma pot concentra daca nu pot tocuri”, ar fi afirmat Victoria Beckham. Daca simti la fel si nu te poti desparti la birou de perechea de pantofi stiletto, iti propunem doua tinute in care atat pantofii, cat si sacoul fac echipa perfecta impreuna. Acestea de mai jos.

sacou.jpg