Rochia mini cu paiete și diadema strălucitoare sunt amintiri prețioase, care îi amintesc Juliei Preda, câștigătoarea titlului Miss Saturn 2014, de vara specială petrecută la Mamaia, cu Fashiontv România.

Un loc pe podiumul concursului Miss Litoral nu e deloc puțin lucru, iar tânăra, originară de Craiova, este conștientă de asta. “Sunt recunoscătoare că am ajuns Miss Saturn pentru că știu că nu oricine are această șansă. Sunt sigură că nu voi uita niciodată momentele trăite atât vara aceasta, cât și colaborările mele cu Fashiontv”, afirmă Julia.

Selectată de Caravana Fashiontv anul acesta, în fața liceului la care învață, Julia a participat la spectacolul din 1 Mai, de deschidere a sezonului estival pe litoral. A fost prima ei experiență ca model, o experiență care a continuat cu ședințe foto și prezentări pe catwalk în ținute fabuloase. Atmosfera din backstage, oamenii cu care a lucrat și “până și stresul dinaintea prezentărilor mi se par minunate”, ne povestește Julia.

Cel mai mare vis al Juliei? Să obțină o bursă la o facultate din străinătate, care să o pregătească pentru o carieră de succes. “Oricine muncește pentru realizarea visului său este de admirat”, consideră frumoasa Miss Saturn 2014.

julia-preda-miss-saturn-12.jpg

Vrei să faci parte din echipa de modele Fashiontv? Creează-ți un profil în Comunitatea Fpeople.ro și urmăreștesecțiunea Fashion Jobs pentru cele mai noi oportunități din modeling și beauty!

Foto: Alex Matei, arhiva personală