Fpeople.ro a avut placerea de a realiza un interviu amplu cu Octavian Sever Coifan, unicul parfumier roman membru al Société Française des Perfumeurs si autor al singurelor volume de referinta din Romania dedicate acestui domeniu: "1.000 de parfumuri", Vol I ?i II, si "Parfumul, Mica Enciclopedie".

Octavian a dezvoltat pentru cititorii nostri subiecte importante si a dezvaluit o seama de secrete si trucuri despre parfumuri pe care va invitam sa le descoperiti alaturi de noi intr-o serie de montaje ce se vor putea viziona doar pe fpeople.ro. 

Din jurnalul sau de parfumier, Octavian Sever Coifan ne-a povestit cum ia nastere un parfum si care sunt secretele acestei meserii. Tot el ne ofera si mici trucuri despre cum sa ne alegem si sa testam un parfum in functie de varsta, momentul zilei si personalitate, ne vorbeste despre tendintele in parfumerie in Romania si in lume si ne dezvaluie secretele parfumeriei gurmande, vintage, eco, seducatoare sau unisex. Urmariti zilnic aceste interviuri si aflati de la specialistul Octavian Coifan ce secrete ascunde acest vast domeniu al parfumeriei.

Citeste si blogul lui Octavian Sever Coifan