Karl Lagerfeld, Paris, Colectia primavara/vara 2010

Ultima colectie semnata Karl Lagerfeld prezentata in cadrul saptamanei modei de la Paris a avut ca piesa de rezistanta pantalonii scurti. Nu e vorba despre clasicele bermude dar nici despre pantalonasii tip chilot care bantuie in acest sezon mare parte a colectiilor de primavara.

Este vorba de pantalonii scurti cu taieturi moderne, meniti sa scoata in evidenta formele si rotunjimile celei ce ii poarta. Acestia sunt combinati cu sacouri cambrate pe talie, accesorizati cu o seama de curele metalizate sau realizate din materiale elastice.

Din colectie nu au lipsit nici rochiile pe care designerul ni le propune in varianta mini si bine cambrate pe talie. Elementul extrem de atragator si foarte chic este aplicatia din argint filigramat pe care o putem regasi in modelele abstracte ale rochiilor.

Nonculoarea dominanta a colectiei a fost albul, accentuat cu elemente de negru si argintiu, iar singura pata de culoare a fost reprezentata de un rosu aprins, regasit in doua, maximum 3 tinute.

Linia pe care designerul o prezinta in croieli si alegerea culorilor dovedeste ca si in acest sezon se prefera tinutele clasice, usor de purtat si combinat care sa se incadreze in randul achizitiilor sigure si versatile.