Daca Marilyn Monroe reprezinta pentru multi combinatia ideala dintre talent si frumusete, Kim Kardashian i se poate asemana. Afirmatia ii apartine designerului de la Givenchy, Ricardo Tisci.

“Cand am cunoscut-o, m-am indragostit. Kim este o Marilyn Monroe a zilelor noastre. Oamenii cred ca e precum o papusa, insa ea e puternica si inteligenta”, afirma Ricardo Tisci. Designerul a laudat-o pe Kim Kardashian si pentru mult discutata aparitie a acesteia la gala organizata de Vogue anul trecut intr-o rochie cu imprimeu floral, pentru care multi au inclus-o in categoria “prost imbracata”.

kim44.jpg

Nu stim voi ce credeti, insa reactiile pe internet au fost prompte si vehemente. “Blasfemie!”, “N-as spune, seamana mai degraba cu Anna Nicole Smith”, “Imi place Kim… dar cum sa o compari cu Marilyn Monroe? LOL” sau “Oh my God, Marilyn Monroe avea un simt al umorului deosebit, era sexi si o buna actrita. Sex appeal-ul ei era real. Kim nu e nici talentata, nici sexi”, au scris cititorii pe Facebook. Voi ce parere aveti?