Pornind in cautarea norocului, Kinga Varga a gasit modalitatea perfecta de a darui fiecarei femei talismanul vestimentar norocos. In data de 20 octombrie, in cadrul unui eveniment de amploare realizat cu sprijinul ABSOLUT VODKA, la Hotel JW Marriott, Kinga Varga a spart tabu-urile legate de cele 3 ceasuri rele ale zilei de marti si a lansat cu succes colectia "Porte-Bonheur".

Evenimentul s-a desfasurat intr-o atmosfera calda, de iarna, in stil ABSOLUT VODKA. Prieteni vechi si noi din lumea modei, media si iubitori ai stilului Kinga Varga au admirat noua colectie totul parte a unei defilari ABSOLUT inedite.

Pentru ca norocul nu are o reteta anume, Kinga Varga le-a imbinat pe toate in colectia vestimentara din tricot "Porte-Bonheur". In premiera, aceasta colectie reuneste atat o linie pret-a-porter cat si una de tinute-unicat, denumita UNIQUE.

"Unii cred in superstitii de mare popularitate, unii si-au creat propriile lor superstitii. Unii cred ca norocul exista in natura, altii spun ca norocul este handmade. Tocmai de aceea, daca norocul ar fi o haina, pentru unii ea ar fi "pret-a-porter", iar pentru altii ea ar fi o creatie unicat", a declarat Kinga Varga.

Tinutele pret-a-porter sunt caracterizate de texturi din mohair, casmir, bumbac si lana. Linia UNIQUE insa, este handmade si este presarata cu cioburi norocoase, respectiv cu irizatii si perle Swarowski. Insa ambele colectii poarta simbolul norocului sub forma de accesorii si nasturasi: trifoiul cu patru foi. Cele doua colectii sunt caracterizate de tonuri optimiste, care merg de la alb pana la ruginiu cu verde, trecand prin crem, bej si fucsia

Rochiile lungi si scurte, fustele mini si sacourile maxi, puloverele si cardiganele care compun liniile „Porte-Bonheur" ale creatoarei Kinga Varga isi propun sa fie amuleta norocoasa ale fiecarei femei in acest sezon de toamna-iarna.
Accesorii vitralii Kricsfalussy Beatrix
Grafica si designul nasturilor argintati, accesorii Carla Szabo
Incaltaminte Mihaela Glavan
Curele Georgiana Nicolaescu
Stilist Angelica Dumitrescu
Coafura Elena Ecaterina Ilie
Machiaj Narcisa Simandan