Intre 22 si 24 octombrie, la The Light Cinema (primul cinematograf integral digital din Europa) va avea loc cea de-a treia editie Kinofest, Festivalul International de Film Digital. Aici veti putea urmari cea mai premiata selectie de scurtmetraje digitale – peste 400 de scurtmetraje din 20 de tari s-au inscris in cele 3 competitii Kinofest 2009, pe parcursul a 9 luni.

Cele trei competitii de scurtmetraje gazduite de Kinofest sunt: animatie, fictiune si micromovie, iar in prima zi de festival, va avea loc si competitia paralela de scurtmetraje AVON Movie for Life, parte a campaniei pentru prevenirea cancerului la san. Programul va mai include si proiectii speciale de film, cu productii din avangarda internationala, difuzate in premiera in Romania, si concerte, care vor include combinatii inedite de performance live, instrumente muzicale digitale si visuals. In total vor fi 21 de ore de proiectii de film si concerte, pe parcursul celor 3 zile de festival.
Kinofest este singurul festival din Romania care isi propune sa promoveze filmul digital si noile viziuni in media, tehnologie si arte digitale pentru cel mai activ, creativ si avangardist public de la noi. Digitalul reprezinta noua tendinta in arta cinematografica, iar Kinofest se integreaza in circuitul unor festivaluri de film digital deja consacrate în Europa, precum: Resfest, Darklight Festival, Diba, BitFilm, Onedotzero, Future Film Festival.

Biletele sunt disponibile pe TicketPoint.ro, in magazinele Diverta selectionate si la The Light Cinema. Costul biletelor si abonamentelor este urmatoarul:

Biletele de o zi, reduse: 15 RON (disponibile pana pe 21 octombrie, la TicketPoint.ro, Diverta, The Light Cinema)

Abonamentele pentru 3 zile, reduse: 35 RON (disponibile pana pe 21 octombrie, la TicketPoint.ro, Diverta, The Light Cinema)

Biletele de o zi, la locatie: 20 RON (disponibile pe 22, 23 si 24 octombrie, doar la The Light Cinema)