Cantareata si actrita australiana Kylie Minogue a sosit la Cannes unde isi va promova noul sau film Holy Motors, o pelicula sci-fi fantastica. Ea a declarat cu aceasta ocazie ca dupa batalia pe care a dat-o cu cancerul la san se simte “ca o pisica cu noua vieti”.

Kylie in varsta de 43 de ani povesteste: “Nu trece o zi fara sa nu ma gandesc la aceasta perioada si la aceasta boala pe care am avut-o. Este suficient sa ma uit in oglinda – cicatricile fizice si psihice sunt inca acolo. Sunt zile in care ma simt incredibil de manioasa dar cu toate acestea realizez ca am fost norocoasa in toata aceasta poveste nefericita. Am incercat sa fiu optimista, sa ma arat optimista in fata lumii dar asta se datoreaza si faptului ca am fost inconjurata de oameni care ma iubesc cu adevarat. Ma simt ca o pisica cu noua vieti, atat in cariera cat si in viata privata: desi am avut parte de decizii proaste, de intamplari nefericite si de necazuri am reusit sa ies cu bine din toate.”

Kylie Minogue a fost diagnosticata in 2005 cu cancer la san. Pe atunci aceasta era logodita cu actorul francez Oliver Martinez iar perioada de tratament a cancerului a urmat-o la Paris.

In prezent ea are o relatie cu modelul spaniol Andres Velencoso despre care declara: “Andres a reusit sa imi redea increderea in relatii si in dragoste. Mereu am crezut ca dragostea e o treaba complicata si cu cat voi avea asteptari mai mici cu atat voi fi mai putin dezamagita, pentru ca, in fond, nu e o regula ca o casatorie sa dureze o viata intreaga. Langa Andres am devenit mai toleranta si sunt fericita pentru ca el ma iubeste asa cum sunt. Fie ca am o zi proasta, probleme sau ma surprind pe mine insami intrebandu-ma “incotro?” , Andres e acolo langa mine, neconditionat.”