Andres Velencoso si-ar dori un copil de la cantareata australiana.
Un zvon insistent la Hollywood anunta casatoria lui Kylie Minogue cu manechinul spaniol Andres Valencoso. Acesta a negat informatia, insa a marturisit ca si-ar dori foarte mult sa aiba un copil cu frumoasa cantareata australiana.
La 41 de ani, Kylie Minogue are totul pentru a fi o femeie fericita. A castigat lupta cu cancerul, cariera ei este pe val… Totusi, una dintre dorintele sale inca nu a devenit realitate.
Cantareata si-ar dori un copil si se pare ca in sfarsit l-a gasit si pe cel care va fi tatal viitorilor sai copii- Andres Velencoso. Un manechin spaniol cu care este impreuna de aproape un an.
Si daca zvonurile care circula la Hollywood spun ca cei doi s-ar casatori, Andres Velencoso a dezmintit informatia, dar a spus insa ca si-ar dori foarte tare un copil cu iubita lui "Dragostea este lucrul cel mai important in viata. Ma sint foarte bine cu Kylie. Sunt foarte fericit, insa un am intentia sa ma casatoresc imediat. Deocamdata, nu am prevazut nimic in acest sens. Singurul lucru cert este ca vom pleca impreuna in Statele Unite" a declarat barbatul de 31 presei engleze, inainte de a adauga "Dragostea este prioritatea noastra si ne-ar placea sa avem un copil impreuna".
Concluzie : Kylie siu Andres au o relatie solida! Cuplul isi construieste incetul cu incetul fericirea. Kylie Minogue si-a achizitionat o superba vila langa Tossa de Mar, locul de rezidenta al familiei lui Andres. A costat-o 675 000 euro, insa in felul acesta cei doi indragostiti au un loc nulai al lor atunci cand se vor duce in Spania.
Kylie Minogue, care ia lectii de spaniola deja de cateva luni, pare foarte decisa sa isi traiasca dragostea alaturi de Andres (1.90 m). Ii dorim si noi multa fericire!
Sursa : www.gala.fr