Laboratoarele La Roche-Posay Romania lanseaza gama ROSALIAC destinata tenului cu predispozitie la cuperoza:

  • Rosaliac AR INTENSE – primul serum intensiv anti-roseata care corecteaza roseata direct la sursa de aparitie
  • Rosaliac gel micelar demachiant – demachiant pentru pielea ultra-sensibila, predispusa la roseata
  • rtemagicc_rosaliac1_01.jpg-1.jpg

Ce este Rozaceea?

Rozaceea este o afectiune cronica, care evolueaza progresiv, in mai multe stadii, si afecteaza in principal fata persoanelor cu un ten deschis la culoare si cam circa 10% din populatie, cu precadere femei cu varsta cuprinsa între 30-50 de ani .Cauzele sunt inca necunoscute pe deplin, dar de cele mai multe ori este o afectiune ereditara, influentata si de sistemul imunitar al pielii, care determina reactii exagerate ale acesteia la anumiti factori interni si externi.

Serumul intensiv Rosaliac AR INTENSE combina 3 ingrediente active, menite sa estompeze roseata direct de la sursa, prevenind totodata reaparitia acesteia. Acestea sunt: Ambofenolun extract natural puternic, bogat in polifenoli, ce reduc marimea vaselor sangvine si intaresc peretii acestora; Neurosensinaun ingredient activ calmant ce reduce aparitia rosetei; Apa termala La Roche-Posay – cu proprietati anti-iritante si decongestionante.

Serumul se aplica dimineata si seara, pe tenul curat. Studiile arata ca acesta calmeaza imediat senzatia de disconfort. Dupa 4 saptamani, roseata este redusa, iar culoarea tenului devine mai uniforma. Eficacitate anti-recidiva este demonstrata.

Produsul nu contine conservanti, parabeni, alcool, parfum, coloranti.
Pret recomandat: 90 lei

Gelul Rosaliac curata delicat fata si pielea fragila din jurul ochilor. Produsul se aplica pe o discheta demachianta sau pe varfurile degetelor si se sterge tenul cu miscari usoare. Gelul micelar demachiaza, lasand pielea proaspata, curata si catifelata. Se foloseste fara clatire cu apa.

Pret recomandat: 54 lei

Ambele produse sunt disponibile in farmacii, incepand cu luna ianurie 2014. Pentru mai multe informatii accesati www.laroche-posay.ro.