Pielea ultra-sensibila si alergica are in sfarsit un produs de ingrijire adaptat, cu efect calmant si decongestionant : Toleriane Ultra Fluid.

Toleriane Ultra Fluid de la La Roche-Posay are o formula inovatoare, ultra-calmanta, iar cei care intampina aceste probleme stiu cat de important acest aspect asupra pielii lor deja iritata si inflamata.

Acest efect este oferit in principal de Neurosensina,ingredient activce inhiba procesele microinflamatoare ale pielii alergice – dovedit clinic – si regleaza senzatia de durere si sensibilitate a pielii.

In procesul de calmare si decongestionare a pielii dureroase si inflamate contribuie apa termala La Roche-Posay, ingredient cu efect anti-inflamator, dar si untul de shea si glicerina care restaureaza confortul cutanat.

toleriane-ultra-fluide_flacon-soin-gb-det.jpg

Cu eficacitate de calmare intensă dovedită clinic si o formula inovatoare, proprietatile NOULUI Toleriane Ultra Fluid ii confera si o actiune matifianta datorata pudrei absorbante, cu o textură fluidă fresh potrivită pentru pielea alergică,

Preferat de peste 80% dintre persoanele care l-au testat, NOUL Toleriane Ultra Fluid de la La Roche-Posay are rezultate care il recomanda ca unul dintre cele mai performante produse de pe piata, atestat si de Asociatia Franceza pentru Preventia Alergiilor.

Pentru un tratament eficient, atat de necesar persoanelor care au un ten alergic, sensibil, cu roseata si senzatie de arsura, iti recomandam si gama Toleriane La Roche Posay de ingrijire zilnica pentru curatare, calmare, ingrijire zilnica si machiaj: TOLERIANE Lapte demachiant, apa termala, TOLERIANE ULTRA FLUIDE si fondurile de ten Toleriane Teint.

tolerianelarocheposay.jpg