Saptamana trecuta, la Palatul Bragadiru din Bucuresti a avut loc lansarea colectiei UGG Australia pentru toamna/ iarna 2009-2010. Numeroase celebritati, jurnalisti, creatori de moda si reprezentati importanti ai comunitatii de afaceri au participat la eveniment, astfel avand oportunitatea de a admira colectia originala UGG Australia, prezenta pentru prima data din aceasta toamna in magazinele din Romania, prin intermediul companiei Elmec.

Evenimentul a fost gazduit de cunoscutul prezentator TV, Adrian Nartea care a introdus invitatii intr-o calatorie unica din Australia prin "capitalele" mondiale ale modei, New York, Londra si Paris pana in Bucuresti. Un spectacol fantastic de muzica si dans urmat de o defilarea inedita pe catwalk a modelelor ce au purtat noile creatii UGG, asortate la diverse tinute vestimentare ce au scos in evidenta versatilitatea produselor australiene atat de apreciate in lumea intreaga.

Lansarea s-a transformat intr-o adevarata petrecere in care cocktailurile fine acompaniate de ritmurile mixate de renumitul DJ. Vania au oferit oaspetilor o atmosfera originala UGG.