Brandul de incaltaminte romanesc Guban a lansat primul sau magazin in Baneasa Shopping City, dezvaluind cu aceasta ocazie si linia noua “Guban No.1”.

Un standard al calitatii si al dedicarii, pantofii Guban s-au bucurat de-a lungul istoriei de peste 50 de ani de inalta apreciere a unor personalitati precum Harry Truman, Sophia Loren sau Regele Mihai de Hohenzollern-Sigmaringen.

Recunoasterea unuia dintre cei mai respectati mesageri ai industriei marochinariei romanesti s-a efectuat si la nivel international , in cadrul celui mai important eveniment mondial de prezentare si contractare incaltaminte si marochinarie, MICAM Spring – Summer 2013, de la Milano.*

Creatiile au fost dezvaluite in cea mai flatanta lumina de energie, gratie ambasadoarelor de imagine: Tania Budi, Alinka Crisan, Anca Serea, Bianca Ionita, Cristina Herea, Ioana Vulpescu si Monica Munteanu., a caror eleganta capteaza valorile ce au mentinut numele Guban peste cinci decenii.

Lor li s au altaurat si alte vedete simpatizante ale brandului: Roxana Iliescu, Roxana Iliscu Plesa, fam. Samfira, precum si unul dintre designeri care au creat o colectie capsula pentru brandul Guban, Mihaela Glavan.