In cadrul unui eveniment exclusivist gazduit de restaurantul AGO a avut loc lansarea oficiala in Romania a produselor de ingrijire a pielii MURAD.

8 game MURAD vor fi disponibile exclusiv in magazinele Sephora, produse cu formule brevetate si ingrediente de inalta performanta pentru un program de ingrijire usor de utilizat, ce garanteaza rezultate rapide si spectaculoase. Produsele MURAD transforma pielea, o fac mai frumoasa si mai sanatoasa, oferind acel sentiment minunat de incredere care a transformat vietile a milioane de utilizatori din intreaga lume. Doctorul si farmacistul Howard Murad, un vizionar al medicinei si frumusetii, este cunoscut ca fiind unul dintre cei mai importanti dermatologi din SUA.

Vedete si invitati din presa au descoperit MURAD si conceptul Inclusive Health pentru o piele sanatoasa in acorduri de pian si saxofon si lumina difuza a lumanarilor.

Printre vedetele care au participat la eveniment se numara Andreea Esca, Simona Patruleasa, Razvan Ciobanu, Anca Serea, Dana Savuica, Bianca Ionita, Sonia Argint Ionescu, Ana Morodan, Giulia Anghelescu, Roxana Iliescu, Florin Dumitrescu si Cristina Sima, Daiana Anghel, Catinca Roman etc