În cadrul ediției de deschidere a Carnavalului Mamaia 2014 au fost lansate noile website-uri FashionTV România, realizate pentru a promova atât brandul, cât și turismul românesc la nivel internațional.

Fashiontv.com.ro este website-ul oficial al fashiontv International în țară, fiind puntea de legătură între România și brandul global fashiontv. Website-ul oferă tuturor celor interesați de toate evenimentele organizate de fashiontv, atât la nivel local cât și internațional, toate informațiile, prezentând colaborările și parteneriatele între fashiontv și branduri renumite din industria frumuseții, a evenimentelor lifestyle și a modei.

cover-lansari-ftv.jpg

Pasionații de modă din România citesc fpeople.ro.

Fpeople.ro, comunitatea oficială a fashiontv în România, te așteaptă și de acum încolo cu cele mai noi știri din modă, frumusețe și viața vedetelor, dar și cu imagini exclusive din această vara de la Fashion Summer Festival Mamaia 2014, interviuri cu vedetele invitate, poze inedite din backstage-ul festivalului. Numai pe fpeople.ro!

Cauți un loc de muncă în domeniul modei sau al frumuseții? Tot pe fpeople.ro găsești Fashion Jobs, prima platformă online din România dedicată exclusiv recrutării din domeniul modei și frumuseții. Aplică la joburi și câștigă! Postează joburi și recrutează!

Fashiontv Destinations este o emblemă a fashiontv în toată lumea, aducând pe ecranele tuturor spectatorilor cele mai fashion destinații din întreaga lume. Fashiontv România lansează platforma fashiontv Destinations Mamaia, plasând stațiunea Mamaia pe harta celor mai atractive destinații de vacanță din lume.

destinations.jpg

Sub sloganul “Mamaia, Resort of Beauties, Clubbing, Events and Fun”, fashiontv Destinations Mamaia va fi ghidul online al tuturor celor care își doresc să petreacă sezonul estival în stațiunea Mamaia, oferind informații complete despre cele mai fashion petreceri și cele mai electrizante evenimente. În cadrul platformei vor fi promovate cluburile de noapte, plajelele și hotelurile unde îți poți petrece sejurul estival.

fashiontv-store.jpg

Fashiontv Store, noul proiect marca fashiontv România, aduce o premieră absolută în lume: prima și singura platformă de marketing online prin afiliați destinată industriei de modă și frumusețe. Sistemul original fashiontv Store oferă tuturor celor care dețin sau coordonează un magazin online din industria de modă și frumusețe posibilitatea de a-și promova brandul și produsele în cadrul rețelei Facebook cu ajutorul modelelor fashiontv.