Pana mai ieri, una dintre cele mai importante reguli privitoare la stil, pe care trebuia sa le respecte o femeie, era aceea de a-si asorta corect accesoriile. Chiar daca aceasta regula a inceput sa-si mai piarda din putere, ramane totusi, in fiecare dintre noi, o tendinta/tentatie a uniformitatii, a omogenitatii.

Parca pentru a da satisfactie acestei inclinatii, britanicii de la Bentley Motors au lansat in colaborare cu Ego Lifestyle un laptop de lux in editie limitata – vor fi comercializate numai 250 de exemplare in intreaga lume. Ce face ca acest laptop sa fie intr-adevar unic este, dupa cum probabil ca ati si anticipat, designul sau. In forma de geanta, acoperit la exterior cu piele cusuta manual – aceeasi pe care o gasim si in interiorul bolidului britanic – a carei culori poate fi aleasa astfel incat sa se potriveasca cu cea a masinii, si avand un maner cromat care te trimite cu gandul la cel cu ajutorul caruia deschizi portiera masinii, laptop-ul Ego for Bentley arata de parca ar fi la propriu desprins dintr-un Bentley. Imediat ce-l deschidem ne sare in ochi cadrul din aur alb pe care este gravat numarul exemplarului (asta ca nu cumva sa uitam ca avem de-a face cu o editie limitata).

Chiar daca aspectul ne poate pacali sa credem ca avem de-a face cu o geanta obisnuita (exteriorul din piele contribuie foarte mult la aceasta iluzie), Ego for Bentley este un laptop destul de performant. Dotat cu un procesor AMD Turion 64, memorie RAM de 2 GB, hard de 160 de GB, unitate optica DVD ± RW, wireless 801.11abgWLAN WiFi, un display de 12.1 inch si avand preinstalat Windows Vista Ultimate, Ego for Bentley nu se afla chiar pe primul loc ca dotari, dar se descurca, fara indoiala, foarte bine in orice situatie.