Va amintiti, probabil, de telefonul LG KE 850, cu nume de cod Prada, lansat in 2007. In afara designului, acesta nu incorpora nicio trasatura extraordinara menita sa-l plaseze in topul produselor de acelasi tip – asta nu a reprezentat, fara indoiala, o problema pentru impatimitii modei.

Avand un display touchscreen de 3 inch cu o rezolutie de 240 x 400 pixeli si 256K culori, o camera foto de 2 megapixeli, Bluetooth, conectivitate USB si WAP/GPRS/EDGE, dar neavand Wi-Fi si nesuportand 3G, LG Prada reprezenta un must have pentru aceia dintre noi care respira moda, fara insa a reprezenta o atractie deosebita pentru cei care pun tehnologia pe primul plan. In 2009, cu modelul KF 900 – cunoscut ca Prada II – cei de la LG au reusit cu siguranta sa atraga atentia si celor din urma.

In privinta designului, Prada II nu se deosebeste de predecesorul sau – singura deosebire dintre cele doua consta in aceea ca Prada II este mai gros, dar asta dintr-un motiv intemeiat: LG KF 900 vine dotat cu o tastatura glisanta. Camera video de 5 megapixeli cu ajutorul careia se pot inregistra clipuri la o rezolutie de 720 x 480 pixeli si 30 fps, Wi-Fi, 3G, memorie interna de 60MB, TV out, un browser full HTML, precum si o a doua camera (pentru apeluri video), sunt trasaturile menite sa desavarseasca noul Prada. Pentru ca oferta sa fie intr-adevar irezistibila, telefonul este insotit de un ceas asortat, dotat cu Bluetooth, care va permite sa respingeti apeluri sau sa vedeti de la cine ati primit mesaje.