O operatie la inima care ne suscita ingrijorarea. Elizabeth Taylor, legenda cinematografului hollywoodian al anilor 50 si 60, a anuntat pe contul sau Twitter ca in curand se va interna in spital.

"Dragii mei prieteni, as dori sa va anunt, pana ca acest lucru sa apara si in presa, faptul ca ma voi interna in spital pentru o operatie pe inima". Confidenta facuta de Liz Taylor pe Twitter a indurerat inimile fanilor sai. Regina Hollywood-ului, fost sotie a lui Richard Burton, sufera inca de o deformare a coloanei vertebrale, o scolioza pronuntata care ii slabeste considerabil sanatatea.

In luna iulie, starea de oboseala accentuata a suscitat ingrijorarea medicilor si examinarile facute au revelat faptul ca sufera de o grava insuficienta cardiaca. Actrita a explicat pe Twitter ca scopul interventiei este acela de a ii introduce un aparat destinat sa regularizeze bataile inimii. Nu este vorba despre o operatie pe cord deschis, dar Liz le-a cerut fanilor sa se roage pentru ea in aceasta noua incercare, inainte de a isi termina mesajul cu un "Va iubesc", simplu si emotionant.

Distrusa de moartea lui Michael Jackson

Liz Taylor are probleme de sanatate inca din 2004. Frumoasa cu ochii violeti este din nefericire o obisnuita a clinicilor din Los Angeles. Supravegheata in permanenta de o echipa medicala, se deplaseaza in scaun cu rotile datorita numeroaselor operatii la spate. Carnetul sau de sanantate indica de asemenea si « o mica » tumoare la creier, eliminata in 2004, doua pneumonii si un inceput de cancer la piele, si acesta vindecat.

Aceasta luptatoare va purta deci din nou o lupta pentru viata, chiar daca inima sa a fost franta de moartea bunului ei prieten Michael Jackson, pe 25 iunie. Actrita a marturisit intr-un interviu acordat National Enquire Magazine ca si-ar dori sa fie inmormantata langa Michael, la cimitirul Forest Lawn, in Los Angeles. In ziua inmormantarii regelui pop, ea ar fi declarat "Viata mea este atat de goala acum… nimeni nu isi poate inchipui cat de mult ne iubeam..". Parinte spiritual al celor 2 copii ai lui Michael,  Paris Jackson si Prince Michael Jackson, ultima sa aparitie publica dateaza chiar de la funeraliile artistului.

Sursa: http://www.parismatch.com/