Cu chipul ei angelic, de păpușă, e greu să nu îți atragă atenția. Loredana Bîrzu își dorește să ajungă un model de succes și a făcut primii pași în carieră în această vară, când a câștigat titlul Miss Costinești în cel mai important concurs de miss al anului, organizat de FashionTV în Mamaia: Miss Litoral 2014.

Selectată de Caravana FashionTV în Suceava, orașul ei natal, Loredana visează să prezinte moda pe cele mai mari catwalk-uri ale lumii și să aibă o carieră precum a Mirandei Kerr, pe care o admiră pentru că și-a păstrat frumusețea și naturalețea în timp. „Cel mai mare vis al meu este să devin un model internațional cunoscut și știu că FashionTV îmi poate îndeplini acest vis. În viitor mă văd foarte ocupată, cu un stil de viață alert, poate în Asia”, afirmă ea. Experiența de până în prezent alături de FashionTV i-a plăcut foarte mult: „FashionTV m-a ajutat să cresc în cariera mea de model, mi-a oferit șansa de a participa la Miss Litoral și multe momente frumoase pe timpul fimărilor, cum a fost masa luată la 50 de metri înălțime în Mamaia, la Dinner in the Sky.”

loredana-birzu-miss-costinesti-fashiontv-13.jpg

Da, juriul Miss Litoral i-a recunoscut calitățile de model, iar dacă ar fi existat și o probă de talente ascunse în concurs, Loredana cu siguranță ar fi ales să cânte. Muzica este una dintre marile ei pasiuni: „Îmi place să cânt. Muzică populară mai exact. Mulți oameni nu cred asta, deoarece cochetez cu modelling-ul și consideră că nu se împacă una cu alta. Însă eu cred că se îmbină frumos cele două”, ne-a mai povestit Loredana.

Descoperă aici profilul Loredanei din Comunitatea Fpeople.ro!

Toate modelele au cont în Comunitatea Fpeople.ro, creează-ți și tu unul și poți fi selectată de FashionTV!

Foto: Alex Matei, Marius Nistor, arhiva personală.