Sub deviza “lux, eleganta, feminitate“, Adela Diaconu, realizatoarea cunoscutei emisiunii “BV01ADE“, si-a facut debutul in lumea modei. Adela demonstreaza prin creatiile sale ca eleganta si rafinamentul pot fi obtinute si printr-o linie simpla, dar cu accente luxoase. Intregul concept are la baza ideea ca bunul gust si senzualitatea definesc feminitatea, un atuu care se poate obtine la un pret convenabil.

Adela Diaconu a adus in acest domeniu un concept nou de business, in care se intrunesc creatii vestimentare casual si elegante – cu accente moderne, nonconformiste si croieli impecabile, completate de accesorii unicat create manual – si consultanta de specialitate oferita doamnelor.

Piesele vestimentare au fost create astfel incat sa fie purtate cu diverse ocazii, atat de domnisoare, cat si de doamnele care vor sa iasa din anonimat, mai ales la evenimentele mondene. Ii place sa lucreze cu materiale vaporoase si stralucitoare, aduse din intreaga lume, care exprima si accentuaeza feminitatea. Cum fiecare femeie isi doreste sa fie unica, Adela incearca sa o ajute dandu-i idei care sa se potriveasca cu personalitatea beneficiarei.

Colectia se bazeaza pe o gama cromatica rafinata, materiale luxoase si foarte elegante,combinatii de croieli clasice, cu linii moderne. Albul si, in mod special, negrul servesc ca fundal pentru broderii si aplicatii pretioase. Aplicatiile de cristale Swarovski si paiete confera stralucire tinutelor, rezultatul fiind dat de o serie de outfituri pretioase. Materialele urmeaza o linie vaporoasa, care invaluie placut corpul – dat fiind faptul ca au fost folosite, in principal, matasea si voalul.

Rochiile se axeaza pe linia elegantei si a clasicului, o colectie ce sta sub semnul feminitatii si rafinamentului. Clasicul colectiei este pastrat si prin materialele folosite, si anume matase si crepe naturale. Colectia se bazeaza in general pe alb, negru si rosu. Croiala este una impecabila, designerul urmarind linia corpului feminin. Sub denumirea de “Luxury“, colectia aduce pe catwalk rochii de seara elegante, care pun in valoare silueta feminina.

Adela Diaconu si-a adus o parte din colectie la renumitul boutique-hotel Carol Parc unde s-a desfasurat targul Fashion in the Garden. Acesta a fost primul eveniment la care Adela Diaconu a participat cu creatiile sale. Un eveniment de clasa si prestigiu, fiind gazduit de catre unul dintre furnizorii Casei Regale a Romaniei, festivalul a avut un plus de valoare si rafinament printr-un parteneriat special cu alti colaboratori de seama ai Casei Regale, precum Alexandru Ciucu, Doina Levintza, Kristina Dragomir si altii.