Creații vestimentare ale celebrelor branduri internaționale Prada, Saint Laurent, Dsquared, Etro și Moncler au fost prezente pe scena Fashiontv în cadrul evenimentului Luxury Day.

Luxury Day a inclus prezentări de modă ale brandurilor Prada, Saint Laurent, Dsquared, Etro, Moncler, disponibile în România prin Mengotti, tinute din colectiile de toamna-iarna 2014.

luxuryday_prada_etro_sant_laurent-4.jpg

luxuryday_prada_etro_sant_laurent-118.jpg

Luxury Day este un eveniment realizat de Fashiontv în parteneriat cu Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării, cu scopul de a promova frumoasa stațiune de pe litoralul românesc ca o destinație de vacanță aliniată la standardele internaționale ale turismului de lux.

Spectacolul s-a desfasurat sub egida campaniei Mamaia Style, un proiect pe care Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului Litoral – Delta Dunării l-a lansat în anul 2014 si va atrage atenția asupra ofertelor high-class disponibile în Mamaia, de la hoteluri, servicii, până la evenimente la cel mai înalt nivel, destinate unui segment de public interesat de turismul de lux.