Cu accent pe detalii spectaculoase şi accente romantice, The Wedding Collection by M.Marquise este prima colecţie demicouture a brandului. Dedicată mireselor sofisticate, colecția își propune să ofere celei mai speciale zile din viața lor o notă de prețiozitate, de grație și atemporalitate.

Pentru că „M.Marquise designs royalty in the shape of a dress”, noua colecția-capsulă cuprinde piese care se remarcă prin texturi rafinate precum dantela Chantilly, voalul de mătase şi broderiile preţioase. Lucrate manual, ţinutele sunt înnobilate cu accente surprinzătoare de perle, pietre sau flori decorative, amintind de budoarele opulente de secol XIX.

_mg_3919f.jpg

The Wedding Collection reinterpretează aceste elemente în siluete variate, de la celebrele rochii de prințesă, cu amplitudini regale, la piese sensibil drapate în texturi diafane și la ținute de o simplitate si senzualitate șoptită.

_mg_4349f.jpg

“Rochia de mireasă M.Marquise reprezintă celebrarea feminităţii în cea mai pură formă a sa. Siluetele cu alură princiară, albul tradiţional şi detaliile extravagante sunt elementele care, aduse împreună, oferă un strop de magie unei zile de basm. Pentru noi, faptul că putem să dăruim această amintire vestimentară clientelor noastre, este un vis împlinit” – Andreea Marcuță, director artistic M.Marquise.

_mg_4235f.jpg

Piesele din colecţia The Wedding Collection pot fi achiziţionate în showroom-ul M.Marquise sau comandate online de pe shop-ul www.mmarquise.com.