MADISON absolute beauty, prima parfumerie de lux din Romania, a depasit granitele continentului european si a inaugurat un nou spatiu dedicat frumusetii la Reykjavik, capitala Islandei, incepand cu 19 octombrie, anul curent. Acesta va fi cel de-al treilea magazin ce poarta semnatura brandului romanesc MADISON, urmandu-le pe cele deschise la Budapesta in 2011 si la Bucuresti in 2007.

Identic conceptului aplicat la Bucuresti si Budapesta, noul magazin reuneste parfumerie, culoare, cosmetica de lux si salon de tratament intr-un singur spatiu exclusivist. MADISON absolute beauty isi va intampina clientii din Reykjavik in atmosfera relaxanta si, in acelasi timp, distinsa specifica celorlalte doua locatii, adaugandu-se in plus o amprenta nordica stilului magazinului. Strada care gazduieste MADISON este cea mai veche din oras, se numeste “Adalstraeti”, in traducere “strada principala”, si se afla in centrul orasului, intr-o zona exclusivista.

Investitia, reprezentand achizitia si amenajarea spatiului la standardele MADISON, dar si stocul initial de produse, se ridica la 750 000 de euro. Suprafata magazinului este de 130 mp. “Alegerea Islandei ca urmatorul punct pe harta MADISON nu a fost una intamplatoare, acest teritoriu neavand segmentul parfumeriei de nisa acoperit. Reykjavik este un oras cu o alura subtila, dar eclectic, vibrant si surprinzator, care ofera deja o selectie premium de branduri, atat pentru locuitorii sai, cat si pentru turistii de lux al caror numar creste simtitor de la an la an. De exemplu, Printul Harry tocmai ce s-a aflat acolo pentru pescuit, dupa ce cu o luna in urma a escaladat ghetari in nordul insulei. Alaturi de operatorul local si in cadrul contractului de licenta, am cercetat indelung piata si am planificat cu atentie strategia noului magazin. Personal, ma bucur ca voi avea posibilitatea de a urmari evolutia unui concept gandit si implementat de mine si echipa mea in trei tari cu consumatori atat de diferiti, urmarindu-ne visul de a crea un grup MADISON absolute beauty” declara Madeleine Florescu, managing director.

Primul magazin MADISON a fost inaugurat in 2007, la Bucuresti, debutand cu produse exclusiviste, educand si dezvoltand segmentul parfumeriei de lux. A delectat cunoscatorii de parfumuri cu branduri precum Creed, by Kilian, Frederic Malle, Clive Christian sau Roja Dove (ultimul brand adaugat in portofoliu) si a continuat sa-si suprinda clientela si cu produse de skin care, make-up si bijuterii prin noul concept „absolute beauty” implementat in iunie, anul trecut.

La MADISON absolute beauty va oferim cele mai exclusiviste parfumuri, parfumuri de nisa, parfumuri rare, esente de camera si numeroase produse cosmetice pretioase. Liniile noastre intrunesc intotdeauna cele mai inalte standarde ale artei traditionale, maiestriei parfumeriei, geniului, ale modernismului si ale talentului creator. Suntem primii care va aduc lansari sezoniere ale celor mai noi aparitii in domeniul parfumeriei de nisa. De aceea MADISON s-a transformat intr-un adevarat cult si continuam sa raspandim aroma a ceea ce suntem.