Madonna a castigat despagubiri substantiale de la un tabliod britanic, gasit vinovat pentru incalcarea vietii private a divei prin publicarea de fotografii de la nunta acesteia cu Guy Richie in 2000.

Artista, care tocmai si-a terminat turneul de un an "Sticky & Sweet" nu a fost prezenta la Londra atunci cand s-a dat verdictul la proces. Avocatul ei- John Kelly- a declarat judecatorilor ca va dona banii fundatei ei de caritate Raising Malawi.

Kelly a mai adaugat ca artista a depus eforturi majore pentru a se asigura ca nunta ei din 2000 cu de acum fostul sot Guy Ritchie sa fie total ferita de ochii presei. Dar in 2003, un designer de interior care a lucrat la casa ei din Beverly Hills, a copiat cel putin 27 de fotografii din albumul ei de nunta, le-a instrainat unei terte parti, care, la randul ei, s-a oferit sa le vanda in iunie 2008 tabliodului Mail on Sunday.

Kelly a spus ca ziarul nu s-a oferit sa le achizitioneze chiar atunci, ci a asteptat pana in Octombrie 2008, atunci cand Madonna si-a anuntat divortul de regizorul britanic, crescand in acest fel interesul pentru casnicia sa.

La numai trei zile dupa acest anunt, tabloidul a publicat 10 fotografii.

Kelly a spus ca Madonna a ales sa nu vanda fotografiile de la nunta presei. "A fost mult mai important pentru ea ca momentul acesta sa ramana unul privat", a spus acesta, adaugand faptul ca pana la actiunea tabloidului, niciun alt ziar din lume nu mai publicase vreo fotografie de la nunta divei.

Un avocat al Mail on Sunday a declarat ca ziarul a recunoscut faptul ca a gresit publicand pozele si si-a cerut scuze Madonnei si familiei sale.

Sursa: http://www.reuters.com/